Paralia

Paralia az Olympos hegység közelében fekszik, Katerinitől, melyhez közigazgatásilag tartozik, 7 km-re. A második legnagyobb görögországi város, Thessaloniki 70 km-re található. Budapesttől való távolsága 1050 km.

Paralia az Olymposzi Riviéra egyik legkedveltebb célpontja.

Paralia

A nyüzsgő, lüktető kisváros világszerte ismert és kedvelt üdülőhely. Gyönyörű, 7 km hosszú, finom homokos tengerpartja, kristálytiszta, lassan mélyülő vize vonzza a turistákat. A tengerparton számtalan vízi sport közül választhatnak a vendégek, korosztályuk, bátorságuk és pénztárcájuk szerint.

 

Paralia

Az utcákon számtalan étterem, taverna, kávézó és bárok sokasága várja a görög ízekre vágyó vendégeket. A választék mindenhol széles és változatos, az árak megfizethetők a magyar turisták számára is. Az éttermek mellett kisboltok és nagyobb szupermarketek is rendelkezésre állnak, ha vásárolni szeretnénk.

Mind nappal, mind pedig éjszaka rengetegParalia szórakozási lehetőség várja az ide látogatókat. Az éjszakai élet jelentős, a meleg, balzsamos estéken sokáig hömpölyög a tömeg az utcákon, ahol a bazárok, ajándékboltok roskadásig rakott polcairól válogathatunk.

Paralia főterén áll legfőbb nevezetessége, az Agia Fotini ortodox keresztény templom.

 

Jöjjön el velünk Paraliara, legyen az Athina apartman ház vendége, töltsön el egy csodálatos, élményekkel teli hetet Görögország gyöngyszemén!