Nyaralás Paralián

nyaralás paralián

Paralia az Olympos hegység közelében fekszik, Katerinitől, melyhez közigazgatásilag tartozik, 7 km-re. A második legnagyobb görögországi város, Thessaloniki 70 km-re található. Budapesttől való távolsága 1050 km.

Paralia az Olymposzi Riviéra egyik legkedveltebb célpontja.

nyaralás paralián

A nyüzsgő, lüktető kisváros világszerte ismert és kedvelt üdülőhely. Gyönyörű, 7 km hosszú, finom homokos tengerpartja, kristálytiszta, lassan mélyülő vize vonzza a turistákat. A tengerparton számtalan vízi sport közül választhatnak a vendégek, korosztályuk, bátorságuk és pénztárcájuk szerint.

Az utcákon számtalan étterem, taverna, kávézó Paraliaés bárok sokasága várja a görög ízekre vágyó vendégeket. 

A választék mindenhol széles és változatos, az árak megfizethetők a magyar turisták számára is. Az éttermek mellett kisboltok és nagyobb szupermarketek is rendelkezésre állnak, ha vásárolni szeretnénk.

Mind nappal, mind pedig éjszaka rengeteg szórakozási lehetőség várja az ide látogatókat. Az éjszakai élet jelentős, a meleg, balzsamos estéken sokáig hömpölyög a tömeg az utcákon, ahol a bazárok, ajándékboltok roskadásig rakott polcairól válogathatunk.

Paralia

Paralia főterén áll legfőbb nevezetessége, az Agia Fotini ortodox keresztény templom.

Jöjjön el hozzánk, nyaraljon Paralián vagy Olympich Beach-en, legyen a Giota apartman vagy a Nikol Villa vendége, töltsön el egy csodálatos, élményekkel teli hetet Görögország gyöngyszemein!