Olympic Beach – Nikol Villa

A Nikol ház, Olympic Beach központjától 150 méterre, a tengerparttól 200 méterre található.

A háztól 100 méterre kávézók, éttermek, ajándék boltok és szupermarketek találhatók.

A személygépkocsik parkolása az apartman mellett, az utcán történik.

5 fős apartmanjaink, az épület első és második emeletén helyezkednek el. Mindegyik apartman konyhával, fürdőszobával, nagy terasszal rendelkezik. TV és klíma is a berendezés része.

2 szobás kialakításából adódóan a Nikol Villa elsősorban családok számára ajánlott. Baráti társaságoknak is ideális.

 A klíma díja: 5 euró/nap

Az apartman ház egész területén Vendégeink részére ingyenes wi-fit biztosítunk, mely minden lakásban elérhető!

Minden konyhában villanyrezsó, hűtőszekrény, 1-2 edény, tányérok, poharak, evőeszközök találhatók, az apartman létszámának megfelelően.

A konyhákban, a görögországi apartmanoknak megfelelően kisméretű hűtőszekrény /120 liter/ található, melynek fagyasztórésze is kicsi. Kérjük, hogy otthonról ennek megfelelően hozzanak élelmiszert! A görög üdülőfalvakban lévő közértek és éttermek árai a többi tengerparti nyaralóhelyhez /olasz, horvát/ képest kedvezőbbek, így a helyben történő vásárlás és étkezés megoldása, a magyar turisták számára is elérhetőbb!

Kérjük, hogy az apartmanokban és a lépcsőházban is vegyék figyelembe a Házirend előírásait, és azok betartásával óvják meg a ház berendezését!

Figyelem!

Görögországban a vezetékes víz a görögök szerint iható, de a kisebb településeken inkább a palackozott ivóvíz fogyasztását javasoljuk.

A nyári hónapokban a vízellátás akadozhat, ezért célszerű a vízzel takarékosan bánni. Az apartmanok melegvíz-ellátását sok helyen napenergiával oldják meg, ezért felhős idő esetén időszakos melegvíz-hiány keletkezhet.

Fontos!

Görögországban a szennyvízelvezető csatornák keskeny méretűek, így könnyen eldugulhatnak a WC-papírtól. E miatt a görögországi szálláshelyeken, apartmanokban és szállodákban (a legszínvonalasabb és legdrágább szállodákban is) a WC-papírt külön szemétgyűjtőbe kell dobni! Kérjük, szíveskedjenek ezt betartani!

A törölköző, mosogatószer, konyharuha, fürdő kellékek, wc papír, szemeteszsák, nem tartozéka az apartmannak, ezeket  Vendégeinknek maguknak kell vinni!!