Paralia  – Giota apartman

 

Giota-apartman-3

 

 

 

 

 

A Giota apartman közvetlenül a tengerparton áll, Paralia főutcáján, központi részen.

Az általunk kínált 3 db 3 fős és 1 db 5 fős apartman, a ház 2. emeletén található. Az apartmanok konyhával és saját fürdőszobával ellátottak, TV-vel, klímával és wi-fivel rendelkeznek.

Giota-apartman-5

 

 

 

 

 

Az 5 fős apartmanhoz 2 szoba, és 2 fürdőszoba tartozik.

Minden apartman teraszáról – oldalról, vagy szemből – a tengerre látni!

 A klíma használati díja: 5 euró/nap

Parkolás, a háztól kb. 300 méterre. A főutca az esti órákban sétálóutcává alakul, így ott nincs lehetőség parkolásra!

Giota-apartman-6

 

 

 

 

 

Az üdülőház közvetlen közelében bárok, éttermek, szórakozóhelyek sokasága. 

Érkezéskor Vendégeink a magyar, telepített képviselővel találkoznak, neki mutatják be a vouchert, illetve tőle kapják meg az apartman kulcsait. Ha az apartmanban bármi hiányt észlelnek, esetleg káresemény, vagy probléma történik, szintén a képviselőnek kell jelezni!

G3-1

 

 

 

 

 

Minden konyhában villanyrezsó, hűtőszekrény, edények, tányérok, poharak, evőeszközök találhatók, az apartman létszámának megfelelően.

A konyhákban, a görögországi apartmanoknak megfelelően kisméretű hűtőszekrény /120 liter/ található, melynek fagyasztórésze is kicsi. Kérjük, hogy otthonról ennek megfelelően hozzanak élelmiszert! A görög üdülőfalvakban lévő közértek és éttermek árai a többi tengerparti nyaralóhelyhez /olasz, horvát/ képest kedvezőbbek, így a helyben történő vásárlás és étkezés megoldása, a magyar turisták számára is elérhetőbb!

Kérjük, hogy az apartmanokban és a lépcsőházban is vegyék figyelembe a Házirend előírásait, és azok betartásával óvják meg a ház berendezését!

 

Figyelem!

Görögországban a vezetékes víz a görögök szerint iható, de a kisebb településeken inkább a palackozott ivóvíz fogyasztását javasoljuk.

A nyári hónapokban a vízellátás akadozhat, ezért célszerű a vízzel takarékosan bánni. Az apartmanok melegvíz-ellátását sok helyen napenergiával oldják meg, ezért felhős idő esetén időszakos melegvíz-hiány keletkezhet.

Fontos!

Görögországban a szennyvízelvezető csatornák keskeny méretűek, így könnyen eldugulhatnak a WC-papírtól. E miatt a görögországi szálláshelyeken, apartmanokban és szállodákban (a legszínvonalasabb és legdrágább szállodákban is) a WC-papírt külön szemétgyűjtőbe kell dobni! Kérjük, szíveskedjenek ezt betartani!

A törölköző, mosogatószer, konyharuha, fürdő kellékek, wc papír, szemeteszsák, nem tartozéka az apartmannak, ezeket  Vendégeinknek maguknak kell vinni!!

 

Képek az apartmanokról:

G1-es apartman:

Egylégterű, 3 fős (2+1)

Ágyméretek: 2 személyes 140×200 cm

                      1 személyes  90×200 cm

G2-es apartman:

Egylégterű, 3 fős (2+1)

Ágyméretek: 2 személyes 140×200 cm

                      1 személyes  90×200 cm

G3-as apartman:

Egylégterű, 3 fős (2+1)

Ágyméretek: 2 személyes 140×200 cm

                      1 személyes  90×200 cm

G4-es apartman:

Kétlégterű, 5 fős (2+1, 1+1)

Ágyméretek: 2 személyes 140×200 cm

                      1 személyes  90×200 cm