Paralia – Riki apartman

 

Riki-apartmanház-5A Riki ház, Paralia központjától 500 méterre, a tengerparttól 100méterre található.

Az apartmantól 100 méterre kávézók, éttermek, ajándék boltok és szupermarketek találhatók.

A személygépkocsik parkolása az apartman mellett, az utcán történik.

Riki-apartmanház-6Az általunk kínált stúdiók az 1. emeleten találhatók, melyekhez zárt, tisztán tartott lépcsőházon keresztül juthatunk fel.

A házban 3db 3 ágyas és 1 db 2 ágyas apartman található.

A kényelmes apartmanokhoz konyha és fürdőszoba tartozik. A magyar nyelvű TV és a klíma is a berendezés része. 

Riki-apartmanház-3A teraszok egy része a tengerre néz.

A klíma díja: 5 euró/nap

Érkezéskor Vendégeink a magyar, telepített képviselővel találkoznak, neki mutatják be a vouchert, illetve tőle kapják meg az apartman kulcsait. Ha az apartmanban bármi hiányt észlelnek, esetleg káresemény, vagy probléma történik,                                                             szintén a képviselőnek kell jelezni!

R2-4

Az apartman ház egész területén Vendégeink részére ingyenes wi-fit biztosítunk, mely minden lakásban elérhető!

Minden konyhában villanyrezsó, hűtőszekrény, 1-2 edény, tányérok, poharak, evőeszközök találhatók, az apartman létszámának megfelelően.

 

A konyhákban, a görögországi apartmanoknak megfelelően kisméretű hűtőszekrény /120 liter/ található, melynek fagyasztórésze is kicsi. Kérjük, hogy otthonról ennek megfelelően hozzanak élelmiszert! A görög üdülőfalvakban lévő közértek és éttermek árai a többi tengerparti nyaralóhelyhez /olasz, horvát/ képest kedvezőbbek, így a helyben történő vásárlás és étkezés megoldása, a magyar turisták számára is elérhetőbb!

Kérjük, hogy az apartmanokban és a lépcsőházban is vegyék figyelembe a Házirend előírásait, és azok betartásával óvják meg a ház berendezését!

 

Fontos!

Görögországban a vezetékes víz a görögök szerint iható, de a kisebb településeken inkább a palackozott ivóvíz fogyasztását javasoljuk.

A nyári hónapokban a vízellátás akadozhat, ezért célszerű a vízzel takarékosan bánni. Az apartmanok melegvíz-ellátását sok helyen napenergiával oldják meg, ezért felhős idő esetén időszakos melegvíz-hiány keletkezhet.

Görögországban a szennyvízelvezető csatornák keskeny méretűek, így könnyen eldugulhatnak a WC-papírtól. E miatt a görögországi szálláshelyeken, apartmanokban és szállodákban (a legszínvonalasabb és legdrágább szállodákban is) a WC-papírt külön szemétgyűjtőbe kell dobni! Kérjük, szíveskedjenek ezt betartani!

A törölköző, mosogatószer, konyharuha, fürdő kellékek, wc papír, szemeteszsák, nem tartozéka az apartmannak, ezeket  Vendégeinknek maguknak kell vinni!!

Figyelem!

A Riki apartman nem a Happy Holiday s.r.o. értékesítése alá tartozik! Mi, az apartmanok kiadását, hirdetését segítjük.

Minden további adminisztráció, információ csere, és az esetlegesen felmerülő problémák megoldása partnerünkkel történik!

Képek az apartmanokról:

R1-es apartman:

Egylégterű, 2 fős (1+1)

Ágyméretek: 2 db 1 személyes  90×200 cm

R2-es apartman:

Egylégterű, 3 fős (2+1)

Ágyméretek: 2 személyes 140×200 cm

                      1 személyes  90×200 cm

R3-es apartman:

Egylégterű, 3 fős (2+1)

Ágyméretek: 2 db 1 személyes 90×200 cm

                      1 személyes  90×200 cm

R4-es apartman:

Egylégterű, 3 fős (2+1)

Ágyméretek: 2 személyes 140×200 cm

                      1 személyes  90×200 cm